Take away på Vesterbro - Højtbelagt luksus smørrebrød

Vi serverer luksus take away nær Vesterbro til enhver anledning, som du kan afhente i nærheden af vidunderlige København V. Flotte, moderne og dragende smørrebrød, som er nytænkende i smagskombinationer for 2024. 

Luksus take away nær Vesterbro

Elsker du gåture gennem Vesterbros smukke gader, shopping på Gammel Kongevej eller familieture til Frederiksberg Have? Så ved vi alle, at planlægningen af frokost- eller aftenmenuen kan glippe. Men fortvivl ej, da Frederiksbergs bedste smørrebrødsrestaurant er placeret lige i smørhullet mellem Frederiksberg Have og Gammel Kongevej. Her serverer vi højtbelagte smørrebrød som take away, så du kan tage smagfulde og æstetiske madder med på hjemvejen fra din shoppetur eller nyde dem på et tæppe i Frederiksberg Have.

Den bedste luksus take away

Der findes intet bedre end den perfekte kombination af salt og sødt, knas og cremet – ovenpå en bund af sprødt, nybagt dansk rugbrød. Hvis tiden er knap, tilbyder vi selvfølgelig også levering til netop din ønskede adresse – både på Vesterbro men også i resten af København. Du kan bestille din afhentning allerede i dag, hvor du også har muligheden for at forudbestille vores elskede smørrebrødsmenu til dit næste arrangement.

Det er tilladt at forelske sig i vores udsøgte smørrebrødsbord, der blandt andet består af årstidens-, månedens- og vores kollegaers favorit-smørrebrød. Vores menuer kan både bestilles til hverdag og fest, og vi står altid klar med en god løsning, hvis du ønsker at lave en fast (firma) aftale eller bestilling af take away til dit næste store arrangement på Vesterbro eller andetsteds i København. Kontakt os i dag, hvor en af vores imødekommende kollegaer vil finde den bedste løsning for dig.

Take away menuer på Vesterbro

Vi leverer alle vores smørrebrød til hele Vesterbro, hvis du ikke selv har muligheden for at afhente din take away på Frederiksberg Allé 58. Her kan du blandt andet vælge mellem et stort udvalg af højtbelagte smørrebrød med både fisk, skaldyr, høns, oksekød, and og selvfølgelig helt uden kød til vegar-elskeren. Vi opdaterer løbende vores menuer, så de passer til årstidens råvarer, så du altid er sikret den bedste smagsoplevelse.

Alle vores take away menuer i nærheden af Vesterbro bliver udleveret hos vores partner, Promenaden, som er placeret på idylliske Frederiksberg Allé. Her tilbyder vi mere end 10 traditionelle smørrebrødsmadder og derudover ‘månedens smørrebrød’, som bliver opdateret med en ny variant hver måned. Smag alt fra den elskede roastbeefmenu, den klassiske med æg og rejer til nyklassikeren; avokadomadden.

Hvordan laves Vesterbros bedste smørrebrød?

Anvendelsen af sæsonens allerbedste råvarer er kompromisløst vores kernekompetence, da vi tror på, at dette er essensen af kvalitetsfyldt mad. Når vi tilbereder din menu – alt fra grøntsager til bagværk – er alt hjemmelavet fra bunden. På denne måde sikrer vi høj kvalitet, som du altid kan tage med på vejen, hvis du befinder dig på Vesterbros energifyldte gader. Det betyder meget for os, at din take away stadig stråler, når du pakker maden ud derhjemme eller på en bænk i den smukke natur. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi sætter en ære i at lave Københavns bedste, smukkeste og mest smagfulde take away. Vores smørrebrød som catering er anbefalet af PK Medier.

Har du brug for luksus smørrebrød eller højtbelagt smørrebrød? Så kontakt os i dag.

Et klassisk udvalg for 2024

Du vil på vores menu med smørrebrød og salater helt sikkert kunne finde noget, der vil behage netop din smagsløg, og som du med fordel kan nyde både ude og hjemme, som take away på Vesterbro. Her finder du klassikere som kartoffelmaden, æg- og rejemaden, samt roastbeef, der både er velsammensat og velsmagende, efter vores egen mening.

Derfor er der både noget for dig, der helst spiser grønt, mens den store fiske- eller kødelsker også sagtens kan få stillet sin sult. Vi gør os umage for, at enhver bid af et klassisk stykke smørrebrød både er nostalgisk, men samtidig med et moderne twist, som du måske ikke havde forventet. Men måske bliver denne kombination din nye favorit.

Uanset hvad, finder du en variation af smage, som du både kender og elsker, samt nye klassikere, mere moderne påfund og ikke mindst smørrebrød, som take away, der kan nydes i fulde drag, morgen, middag og aften, sommer og vinter.

Den lette take away på Vesterbro

Ofte kan en gang smørrebrød godt være noget af en mundfuld. Tit ser man en masse komponenter på et lille stykke brød, der har gemt sig væk under maden, hvilket kan være overvældende på smag. Hos Frederiksberg Smørrebrød ved Vesterbro har vi gjort alle vores smørrebrød overskuelige og velproportionerede.

Der er noget for den store sult og hvor smags favoritten er masser af kød og fyld, men der er ligeledes at finde noget for den lette sult, hvor en avocadomad kan være tilstrækkelig. 

Vi tilbyder desuden lækre salater, som du med fordel kan nyde som take away, når du er på Vesterbro, eller hvis du skal have en god, frisk og lækker frokost i området.

Du kan vælge vores veltilsmagte salat med varmrøget laks, eller vælge sæsonens salat, som blandes ud fra det, årstiden har at tilbyde.

Hør mere om vores muligheder

Bliver du også helt varm ved tanken om et perfekt stykke dansk smørrebrød? Så bør du holde dig opdateret på vores Facebook samt Instagram profil. Du er derudover altid velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 31 54 05 20, hvis du har et spørgsmål til vores restaurant på Frederiksberg, menuerne eller generelle spørgsmål til dansk smørrebrød.

Vi står allerede klar til levere din take away nær Vesterbro, hvor vi holder åbent fra 10.30-15.30 på alle ugens dage. Vi håber aldrig du vil tøve med at lægge vejen forbi, hvis du befinder dig på Vesterbro.

Praktisk information og mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du står overfor et større arrangement eller søger en løbende frokostordning. Rammerne bestemmer du, og vi har mange mulige løsningsmodeller efter jeres behov på Vesterbro eller i omkringliggende områder. Hertil, så samarbejder vi med en række forskellige partnere med henblik på at dele artikler og herigennem opnå større synlighed for vores smørrebrød online – tag blandt andet et kig på vores samarbejdspartner Chiotto deres store udvalg af udstyr til hjemmet. Eller marketing eksperten, som kan give dig hjælp til søgemaskineoptimering.

Vi glæder os til at se jer i butikken henover 2024, følg med på menukortet der kommer løbende til at ske sæsonmæssige opdateringer. 

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød