Østerbros take away smørrebrød

På skønne Østerbro finder du en helt særlig perle. Et sted, der byder på klassisk og højbelagt smørrebrød i traditionel stil, og hvor der er noget for en alle på menuen.

Take away Østerbro Smørrebrød

Vi leverer og serverer det bedste smørrebrød du kunne tænke dig på Østerbro. Det er bestemt ikke den uinspirerende slags, vi laver her hos Frederiksberg smørrebrød. Hos os kan du sætte tænderne i hjemmebagt rugbrød med klassiske elementer og moderne kombinationer, som bestemt hæver standarden på din normale rugbrødsmad.

Bestil din take away hos os – så kan du få lige det smørrebrød du begærer. Er du i humør til fisk? Så kan du roligt læne dig tilbage. Vi har både forskellige slags sild, laks eller torsk, og mange af disse serveres med vores friske håndpillede rejer. Vi serverer smørrebrød, som du kan nyde i nærheden eller hjemme på Østerbro.

Vi forsøger at værne om den traditionelle danske spise, men på samme tid forsøger vi løbende at prøve nye toppings til vores velsmagende rugbrød. Vi vil gøre det klassiske traditionelle smørrebrød moderne, hvilket også er derfor, du kan bestille vores lækre take away hjem til trygge rammer.

Find din favorit som take away på Østerbro

Hver måned har vi “månedens smørrebrød”, som varierer, så du er sikret nye og spændende smagsoplevelser til din frokost eller aftensmad. Bestil vores take away hjem til dig selv, eller nyd vores smørrebrød forskellige steder på Østerbro.

Hos os sørger vi for, at tage udgangspunkt i den pågældende sæsons råvare, så dit smørrebrød altid er sprængfyldt med smagsoplevelser og årstidens smagsindtryk, som vil få dine smagsløg til at synge. Så om du er på arbejde, skal have frokost eller har andre gøremål på Østerbro, er det værd at tjekke vores udvalg ud.

Frisklavet smørrebrød i København

Husk at vores menu ændrer sig løbende i takt med årstidernes råvarer, men du kan altid udforske vores menukort og se alle vores nuværende velsmagende retter. Alt vores take away bliver leveret i bæredygtige og nemme håndterbare poser og æsker, så du skal dermed ikke være bange for, at dit smørrebrød ikke kan klare rejsen uanset, hvor du skal hen.

Har du et behov for frisklavet smørrebrød i København eller nær Østerbro, er det ganske nemt at bestille hos os. Du kan enten afhente din bestilling på vores adresse på Frederiksberg Allé eller vælge at få det leveret til din egen adresse, eller hvor end du er i København eller Østerbro.

Få smørrebrød som Take away på Østerbro

Hvis du er i nærheden af Østerbro, og savner smørrebrød af højeste kvalitet, kan du værne dig sikker på, at vi hos Frederiksberg smørrebrød leverer den bedste take away. Vi har et bredt udvalg af forskellige højtbelagte herligheder af højeste kvalitet.

Mangler du take away smørrebrød til frokost, aftensmad eller festen? Så kan du nemt og hurtigt kontakte os, og høre mere om hvad vi tilbyder i henhold til dine behov. Du kan også altid følge med på Instagram eller facebook og se billeder af de velsmagende og lækre kreationer, der bliver serveret over disken hos os.

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød