Hvem er vi?

Vi er Frederiksberg Smørrebrød og vi vil servere det bedste smørrebrød på Frederiksberg og resten af København.

Vi har kælet for smagen og vi bruger kun råvarer af høj kvalitet, der lægger grundlaget for vores smørrebrød på Frederiksberg.

Vi sætter altid smagen først, og det kan smages i vores smørrebrød på Frederiksberg.

Find dit nye yndlingsspot for smørrebrød på Frederiksberg Allé nr. 58.

Praktisk info

Du kan bestille smørrebrød som takeaway her på vores hjemmeside. Vi har åbent mandag-lørdag fra 10.30-18.00 og søndag 10.30-16.00.

Særlige åbningstider

Lukket t.o.m 5. januar

Afhentning af smørrebrød foregår på Promenaden på Frederiksberg Allé 58.

Hvis du ønsker levering af smørrebrød, skal du blot klikke levering under bestilling, så bringer vi smørrebrødet til netop den adresse du ønsker. Du kan sagtens forudbestille dagen inden eller flere dage inden smørrebrødet skal leveres.

Hvis du har en større ordre eller ønsker at lave en fast aftale med f.eks. levering hver fredag, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en god løsning til dig.

Vi finder altid en løsning til netop jeres arrangement. Om I er 8, 50 eller 100 personer, skræddersyer vi en god menu i samarbejde med jer. Vi leverer gerne i hele København og Nordsjælland.

Vil I have fast levering af smørrebrød en eller flere gange om ugen? Enten på kontoret eller til de faste besøg hos mormor? Skriv endelig – så finder vi en god løsning så der altid er frisksmurte stykker på frokostbordet.

Mandagsmadder, tirsdagstarteletter, onsdagsokse, torsdagstorsk, fredagens festmåltid, lørdagskylling eller søndagssteg – dagens retter kommer snart. Hvis du har ønsker til hvad der skal på menuen, hører vi meget gerne fra dig.

Holly:

Vores nye spisebar på Vesterbrogade. Åbner sommeren 2021.

www.hollycph.dk


Promenaden 1932: 

Vil du prøve noget andet og mere klassisk? Besøg Promenaden 1932 på Frederiksberg Allé 58. 

www.promenaden1932.dk