Take away Frederiksberg - Lækkert dansk smørrebrød

På Frederiksberg Allé findes vores lille perle af take away på Frederiksberg, der sælger frisk og højtbelagt smørrebrød efter alle kunstens regler.

Frederiksbergs bedste smørrebrød

Vores smørrebrød laves først ved bestilling og du kan derfor altid forvente frisk smørrebrød med de klassiske kombinationer af salt og sødt, knas og cremet – alt dette serveret på vores hjemmebagte rugbrød.

På vores menukort finder du alt fra de traditionelle smørrebrød som roastbeef, æg og rejer til nyklassikeren; avocadomaden. Med mere end 10 forskellige typer smørrebrød på menuen, kan du med garanti finde noget for alle smagsløg. Frederiksberg Allés hyggelige promenade, Værnedamsvej og Frederiksberg Have ligger alle i nærheden af vores nye take away Frederiksberg og vi har dermed gjort det nemt at tage frokosten med på tur.

Da vi mener, at vi laver Frederiksbergs bedste smørrebrød, vil vi, ved at byde på denne danske klassiker som take away, give flere smørrebrødshungrende danskere muligheden for at få mad to-go i høj kvalitet, centralt i byen eller leveret til døren med smørrebrød take away.

Tilblivelsen af dit smørrebrød med take away Frederiksberg

Vi bruger råvarer af høj kvalitet, når vi tilbereder alt til dit smørrebrød og alt – lige fra vores rugbrød til fiskefrikadellerne – er hjemmelavet og håndlavet fra bunden. På den måde sikrer vi, at din take away Frederiksberg altid er helt frisk og ikke bliver slap og træt på vejen hjem til dig eller på turen hen til den nærmeste solskinsbænk. Derudover laver vi altid din mad, når du bestiller den, så du kan få den fulde smagsoplevelse af alle de sammensatte smagselementer. På den måde kan du altid forvente frisk smørrebrød take away af meget høj kvalitet, hvad end du tager det med på udflugt i Frederiksberg Have eller inviterer en erhvervspartner på højtbelagt take away på kontoret.

Frederiksberg Smørrebrød som take away

Hos Frederiksberg Smørrebrød kan du få mad to-go alle ugens dage og du kan selv bestemme, om du vil afhente din bestilling på Frederiksberg eller om det skal leveres til din dør. Smørrebrød take away kan afhentes i vores åbningstider på Frederiksberg Allé 58, hos vores søster-restaurant, Promenaden. Du kan både bestille hos os og afhente det med det samme eller du kan bestille via vores hjemmeside op til flere dage i forvejen. Dit smørrebrød bliver selvfølgelig nænsomt pakket i vores take away beholdere, som både bevarer friskhed og struktur og som gør det nemt for dig at have det med på tur.

Vores take away Frederiksberg er for alle

Vores ambition er at servere det bedste smørrebrød på Frederiksberg og i København. Med smørrebrød take away vil vi gøre det lettere for alle at nyde et stykke højtbelagt smørrebrød både til frokost og til fest. Vi tilbyder både take away Frederiksberg for den enkelte smørrebrødsentusiast, såvel som til firmafrokost eller større festlige arrangementer. Bare kontakt os og så finder vi en løsning, der passer til dine behov. Og så leverer vi selvfølgelig til blandt andet Valby, Hellerup og Amager.

Dansk smørrebrødstradition på Frederiksberg

Smørrebrød er en gammel dansk nationalret, som blev rigtig populær i slutningen af 1800-tallet, hvor højtbelagt smørrebrød dukkede op på flere menukort hos bistroer og hoteller rundt omkring i landet. I dag er smørrebrød stadig af stor kulturel værdi og når turister lægger vejen forbi Danmark, er det ofte med en anbefaling eller et ønske om at prøve de danske “open sandwiches”. På Frederiksberg har vi samlet denne stolte, danske madtradition op og hos os går “klassisk” og “nytænkning” hånd-i-hånd, når vi laver smørrebrød som take away.

Velkommen til Frederiksberg og smørrebrød take away

Du kan bestille et bredt udvalg af smørrebrød som take away Frederiksberg, hos os, og et udvalg af salater. Derudover tilbyder vi også et udvalg af drikkevarer, der blandt andet inkluderer lokal øl fra Frederiksberg Bryghus, økologisk most fra Fat Dane og et lille udpluk af naturlige vine fra Rosforth & Rosforth. Alt sammen serveres, så det kan nydes som take away på farten.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen og til at vække dine smagsløg med vores friske og smagfulde smørrebrød.

Vil du tættere på Frederiksberg Smørrebrød?

Se vores menu og hold dig opdateret, når vi annoncerer dagens ret hver dag. Følg os desuden på Instagram og Facebook for at få mundvandsfremkaldende nyheder og frokostinspiration direkte i dit news feed.
Vi glæder os til at se dig!

Disse kan hjælpe dig

Vi har nogle venner, som kan hjælpe dig med at danne et overblik over forskellige ting. Fx takeawaykoebenhavn.dk. Her finder du et overblik over alle take away steder i København. Derudover er der også nyhederkoebenhavn.dk, hvis du skal have de seneste nyheder fra København og omegn. Står du og mangler en oversigt over alle restauranter i Danmark, så kan du læse mere her: restaurantoversigten.dk.

Take away Frederiksberg med catering

Højtbelagt smørrebrød er altid en god idé. Hvad end det er til fest, hverdag eller en hyggelig stund, så er smørrebrød take away altid svaret! Med vores take away Frederiksberg får du gourmet smørrebrød, der altid er frisksmurt og lavet med de bedste råvarer. 

Vi kan lave smørrebrød take away til din fest, din arbejdsplads eller bare dig, hvis sulten sniger sig ind på dig. Hvis du ønsker højtbelagt til dit selskab, så er det lige gyldigt om i er 8, 50 eller 100 personer. Vi sørger for, at jeres sult bliver stillet. Læs meget mere om catering.

Har du nogle spørgsmål til vores take away Frederiksberg, eller ønsker du at høre mere om catering, så er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 31 54 05 20 eller på mail mail@frederiksbergsmoerrebroed.dk

Bestil smørrebrød