Frisk smørrebrød af høj kvalitet som take away

Du har gået dig en lang tur rundt i hovedgaden i Hellerup på en god sommerdag, og dine smagsløg hungrer efter traditionelt dansk smørrebrød – vi kan hjælpe dig. Vi serverer og leverer dansk hjemmelavet smørrebrød til din adresse, uanset hvor du befinder dig i Hellerup.

Få smørrebrød i Hellerup af højeste kvalitet

Du kan uden problemer bestille take away i Hellerup og hurtigt sætte tænderne i dine yndlings madder, om det er til frokost, aftensmad eller blot et hurtigt, lækkert mellemmåltid. Hos Frederiksberg Smørrebrød er vi kendt for vores velsmag, men også vores ualmindeligt flotte højtbelagte smørrebrød. Du er derfor sikret en oplevelse for smagsløgene såvel som synet.

Du kan i mellemtiden lade dig inspirere og friste ved at udforske vores visuelle univers på Instagram, hvor du her kan se et væld af billeder af netop de æstetiske smørrebrød, som du kan bestille som take away i Hellerup eller opleve i restauranten på Frederiksberg.

Bestil det bedste take away til Hellerup

Selvom vores restaurant befinder sig på Frederiksberg, kan vi sagtens levere vores lækre hjemmelavede, sprøde smørrebrød som take away til dig i Hellerup. Vi er kun et opkald væk, og du kan allerede nu se lidt nærmere på vores menukort og lade dig friste.

En ting, der er helt sikkert hos Frederiksberg Smørrebrød, er, at vi ikke går ned på kvalitet. Vi er i tæt dialog med vores leverandører og sikrer altid de bedste råvarer, så vi på bedste vis kan skabe og lave vores hjemmelavede smørrebrød til din take away.

Friske smørrebrød er vores ekspertise, og stort set alt på menukort er hjemmelavet med omtanke og med øje for smagsnuancer og æstetik – uanset om det er i restauranten på Frederiksberg eller som take away i Hellerup. Vores smørrebrød er indbegrebet af moderne, simple og nordiske specialiteter, og man er ikke i tvivl, når man ser de danske klassikere.

Et menukort fyldt med kærlighed og kvalitet

Hos Frederiksberg Smørrebrød har vi øje for originalerne og de forskellige behov og præferencer i Hellerup. Vores menukort viser derfor en alsidighed, og at der er på kortet at finde lidt for enhver smag, om du er kødelsker, fiskeelsker eller vegetar. Er du mere til forskellige salater, er det også noget, vi kan servere og levere i din take away.

Er du til fisk eller skaldyr som take away i Hellerup, så ved vi, at du kommer til at elske den velkendte reje-mad hos os. Vi bruger saftige, håndpillede rejer ledsaget af vores hjemmerørte citronmayo på en dejlig blød rugbrødsbund. Er du mere til den sprøde fisk, kan vi tilbyde en stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade og små sprøde friterede kapers og en god omgang urter. Et godt mættende smørrebrød.

Som vegetar i Hellerup har du også flere muligheder, hvoraf en af vores egne favoritter er kartoffelmadden med dejligt bløde løg, lækre hjemmelavede sprøde rodfrugtchips og en rørt urtemayo – altid frisk som take away.

Til kødspiseren er der alt fra confiteret and med syltede rødløg og dijonnaise til et klassisk smørrebrød med rørt tatar, et twist af bagte tomater, sprøde kapers, aioli og skalotteløg – smukt dekoreret med friske urter.

Et klassisk udvalg

Website udviklet af vores SEO konsulent fra PK Medier.

Bestil smørrebrød