Smørrebrød Take away

Bestil smørrebrød take away, vi tilbyder smørrebrød lavet på råvarer af høj kvalitet. Vi har traditionelle og moderne stykker. Se menuen.

Frederiksberg smørrebrød som take away

På smukke Frederiksberg Allé i den lille by i byen, ligger vores smørrebrødsbutik. Vi tilbereder, anretter og serverer flot og smagfuld højtbelagte madder til vores kære kunder. Som mange andre restauranter og madsteder, så går vi op i vores råvarer. Og vi gør en dyd ud af, at vores højtbelagte madder er velsmurte, velsmagende og at de tager sig godt ud – særligt når man får vores smørrebrød serveret som take away hjemme i stuerne.

Dyk ned i vores udvalg af smørrebrød

Frederiksberg Smørrebrød fås som take away – men vi er bestemt ikke gået ned på kvaliteten af den grund. Vi tilbereder maden fra bunden, vi kæler for detaljerne og vi udvælger hvilke stykker smørrebrød, man kan bestille hjem som take away. På vores menu finder man klassiske madder såsom: karrysild, en god rejemad eller en sprød rødspættefilet med remoulade. 

Men vi har også prøvet at nytænke den klassiske spise en lille smule, og man finder derfor også den ny-moderne avocadomad, en kartoffelmad i nye klæder, nemlig med bløde løg og knasende rodfrugtchips. Så har vi naturligvis også hønsesalat, roastbeef, confiteret and og en dejlig rørt tatar – og alt vores smørrebrød kan bestilles som take away. 

Hver måned tilbyder vi også en Månedens Smørrebrød. Her er råvarerne udvalgte efter hvad, der er i sæson. Og det er naturligvis også muligt at bestille dette stykke velsmagende smørrebrød som take away.

Frederiksberg Smørrebrød - en spise fyldt med traditioner

Bor man i Danmark er de fleste velbevandret i de højtbelagte madder, som ofte pryder bordet til de fleste højtider. Og spisen er da også populær herhjemme, med masser af nye restauranter, der severer smørrebrød. Madderne og traditionerne har da også bredt sig ud over de danske grænser, og vi nyder godt at turister, der valfarter til Danmark, og bestiller Frederiksberg Smørrebrød som takeaway til at nyde på Alléen eller i Frederiksberg Have.

Bestil smørrebrød til jeres næste arrangement

Alt vores smørrebrød leveres som take away. Det betyder at vi hos Frederiksberg Smørrebrød kan bidrage til en god frokost i hverdagen, til gæsterne i weekenden, til kundemødet og ja naturligvis også til aftensmad, hvis man ønsker. Smørrebrød som take away er vores spidskompetence, og vi tager små som store bestillinger. Det er muligt at bestille vores smørrebrød som take away online eller ved at ringe til os.

Bestiller man smørrebrød som take away er det muligt at få det leveret til døren, eller man kan komme og afhente sit måltid på restauranten som vi til dagligt deler med Promenaden. Vi holder til på Frederiksberg Allé nr. 58 – og det er her man kan afhente sin smørrebrød take away.

Følg med

Er man nysgerrig på, hvad vi laver, og gerne vil følge med i Månedens smørrebrød og blive sulten over lækre billeder, så kan man med fordel følge os på sociale medier, hvor man finder os på Instagram og Facebook.

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød