Take away smørrebrød Nørrebro

En æggemad toppet med håndpillede rejer og citronmayo eller et stykke med hønsesalat serveret med æbler, svampe og bacon. Bliver du også sulten ved tanken om de højtbelagte herligheder? Så er du kommet til den rette. Hos Frederiksberg Smørrebrød serverer vi smørrebrødsklassikere såvel som nyklassikere med et moderne og nytænkende twist.

Smørrebrød på Nørrebro, der imponerer hver eneste gang

Er du på udkig efter en traditionel, men smagfuld frokost som eksempelvis take away smørrebrød på Nørrebro, er der chance for, at du kunne gå hen og blive fristet af vores udvalg. Vi både serverer og leverer smørrebrød som take away på Nørrebro og omegn – og den gode smag, de gode råvarer og friskheden er naturligvis altid i højsædet.

Friskheden taler for sig selv

Når du bestiller take away smørrebrød fra Nørrebro er du sikret en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige. Vi laver først vores take away smørrebrød, når bestillingen tikker ind, og det betyder, at friskheden taler for sig selv. Det samme gør de gode råvarer. Dem udvælger vi nemlig nøje i tæt samarbejde med vores leverandører.

Klassikere med et moderne twist

Vi værner om den traditionelle danske spise, men er heller ikke bange for at tage et par chancer i køkkenet. Derfor vil du blive mødt af mange klassikere på vores menukort, når du bestiller take away smørrebrød på Nørrebro. Klassikere der har fået en nænsom makeover i form af nye, eksperimenterende eller nytænkende toppings og tilbehør.

Fisk som take away smørrebrød på Nørrebro?

Er du til fisk, foretrækker du kød, eller er du helt fri for begge dele? På vores menukort finder du alt fra den klassiske tatarmad og roastbeef, til den sprøde rødspættefilet og lune fiskefrikadelle. Til vegetaren serverer vi vores berømte kartoffelmad med bløde løg og urtemayo eller vores populære avocadomad med æg og syltede rødløg.

Menuen udskiftes jævnligt i takt med årstidens skiften og humøret i køkkenet. Hver måned kan du også se frem til en særlig ‘månedens’, når du bestiller take away smørrebrød på Nørrebro. Vores ‘månedens’ smørrebrød afspejler de gode råvarer i sæson, og den er altid nøje sammensat af vores dygtige kokke i køkkenet.

Vi leverer din take away smørrebrød på Nørrebro

Frederiksberg Smørrebrød ligger, som vores navn antyder, placeret på Frederiksberg. Nærmere bestemt på den hyggelige og brede Frederiksberg Allé. Er du på udkig efter take away smørrebrød på Nørrebro, er der dog flere muligheder for at få de lækre herligheder serveret på frokostbordet.

Du er naturligvis altid velkommen til at afhente dem selv, men vi leverer også meget gerne dine favoritter direkte til din hoveddør. Du kan endda forudbestille frokosten eller aftensmaden via vores hjemmeside, så du er sikker på, at vores smørrebrød står klar foran din hoveddør, når du ønsker det. Nemmere bliver det ikke at invitere frokost- eller aftengæster.

Vil du lære os lidt bedre at kende?

Skal du bestille take away smørrebrød fra Nørrebro, men vil du gerne lære os lidt bedre at kende først? Så tag en tur forbi vores Facebook og Instagram, hvor vi ugentligt frister med vores lækre klassikere, nye tilføjelser til menuen og vores månedens smørrebrød. Velkommen og velbekomme. 

Ved test af smørrebrød, er vi blevet bedømt her og på dette medie

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød