Take away smørrebrød i Vanløse

Frederiksberg Smørrebrød leverer og serverer noget af Københavns bedste smørrebrød, og du kan nemt og hurtigt få leveret dit smørrebrød som take away til Vanløse – uanset hvor du befinder dig i byen.

Smørrebrød i Vanløse?

Du har brugt hele formiddagen i Kronen, Vanløse centrum, på at shoppe og ose, og nu er det blevet tid til frokost inden turen går videre udendørs og måske en tur ned forbi Damhussøen. Et godt gammeldags dansk smørrebrød kan vel aldrig friste – men hvor finder du det helt rette i Vanløse.

Selvom vores restaurant er placeret på Frederiksberg, kan du nemt og hurtigt bestille din take away hos os, og du får dit smørrebrød leveret til døren inden for kort tid og med selvsamme kvalitet, som den vores gæster får i restauranten.

Smørrebrød som take away med helt nye højder

Ikke nok med at smagen på vores smørrebrød sidder lige i skabet, så gør vi også en dyd ud af visuelt at skabe de smukkeste rugbrødsmadder også som take away. Vi kan sikre dig, at vi ikke går ned på fyld, farver og garniture – og du bliver mæt.

Så hvor end du befinder dig i Vanløse, så leverer vi gerne de frisksmurte madder, og du kan helt selv udvælge dig din næste favorit. Du kan allerede nu kigge forbi vores menukort og beslutte dig for, hvad du skal bestille som take away.

Vi går ikke ned på kvalitet, da det hænger uløseligt sammen med de traditionelle danske favoritter. Alt din take away i Vanløse vil være hjemmelavet fra bunden, og det er alt fra remouladen og fiskefrikadellerne til de sprøde ekstra elementer, som pryder og pynter dit smukke smørrebrød.

Hjemmelavet smørrebrød som take away i Vanløse

Udover at bestille vores hjemmelavede, sprøde og højtbelagte smørrebrød som take away i Vanløse, kan vi også tilbyde dig de lækreste læskedrikke i alt fra økologisk most fra Fat Dane, øl fra det lokale Frederiksberg Bryghus eller en god spændende naturvin fra Rosforth & Rosforth. Du kan bestille alle vores drikkevarer med din take away, så du kan nyde det til dit smørrebrød i Vanløse.

Et udpluk af vores lækre smørrebrød på Frederiksberg, som du kan få leveret i Vanløse, er blandt andet en af de klassiske favoritter; Reje-maden. Vi har ladet klassikeren tale sit eget elegante sprog, men stadig piftet den op med lidt friske krydderurter og hjemmerørt mayonnaise.

Et af vores hit er de hjemmelavede fiskefrikadeller rørt med torsk og laks – sprødt stegt med kærlighed. Hertil smurt op med rygeostcreme og en masse friske urter, så du får et friskt pust til den varme delle.

Gå ind og se på alle de andre darlings, og bestil allerede din take away i Vanløse nu.

Kan du aldrig få nok af smørrebrød som take away?

Hvis du er en af dem, som aldrig får nok af vores æstetiske smørrebrød, om det er i Vanløse eller på restauranten på Frederiksberg, så er du altid velkommen til at holde øje med vores gastronomiske univers på Instagram. Her kan du blandt andet følge med i månedens nye smørrebrød.

Du kan også overveje en markise til terrassen, så du kan sidde uforstyrret af vind og vejr med din lækre take away.

Vi glæder os til at modtage din bestilling for take away fra Vanløse!

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød