Smørrebrød København – Bestil moderne og farverig mad

Hos Frederiksberg Smørrebrød i København kan du få klassisk, dansk højtbelagt rugbrød med et twist lavet på sæsonens bedste råvarer. Se vores delikate udvalg og bestil herunder.

Åbningstider for take away

Mandag – lørdag:
10:30 – 18:00

Søndag:
10:30-16:00

Adresse

Frederiksberg Allé 58,
1820 Frederiksberg C

Telefon:
22 24 48 55

Prøv det bedste smørrebrød i København

Bor du i Danmark, vil du uundgåeligt have stødt på det danske, klassiske højtbelagte rugbrød, som har været et stort hit blandt danskerne siden 1880’erne. Og det kan vi godt forstå. Selv bliver vi hurtigt sultne, når vi ser delikate sammensætninger af råvarer, der hverken går på kompromis med kvalitet eller udseende. Det er derfor et krav, vi stiller til os selv hver dag, når vi hos Frederiksberg Smørrebrød i København lover det bedste af slagsen. Vi tilbyder højtbelagte smørrebrødsklassikere lavet på sæsonens bedste råvarer – alle skabt med stor finesse og omhu.

Klassisk smørrebrød med et twist i København

Hos Frederiksberg Smørrebrød i København serverer vi tæt på alt, hvad hjertet begærer i dette universet. Vores køkken er spækket med højtbelagt-entusiaster, der arbejder flittigt og ambitiøst på at håndplukke årstidens bedste råvarer og få det til at udmønte sig i højtbelagt rugbrød, som tilfredsstiller og vækker madglæden hos vores kunder. Vi har kælet for alt på menuen, så smagen er helt i top, når du sætter tænderne i det. Fælles for alt på vores menu i København er, at alle rugbrødsserveringer er højtbelagte med ingredienser, der hver især bidrager med ekstra smag, og giver den bedste oplevelse.

Det tilbyder vi hos Frederiksberg Smørrebrød

Vi sender hver dag massevis af mad ud af døren til danske smørrebrøds-elskere og sultne munde i København. På vores menukort finder du et bredt udvalg, som også byder på salater og forfriskende drikkevarer for enhver smag. Er du til fisk, oksekød, and eller en vegetarudgave? Du kan vælge og vrage mellem alle disse slags på vores menukort. Et udpluk fra dette omfatter rugbrøds-serveringer med rørt oksetatar, confiteret and, rødspættefilet, håndplukkede rejer og kartoffel. Men det er ikke alt, vi tilbyder. Vores menukort spænder bredere og forsøger at nå hele palletten rundt.

Har du nogle allergener eller specielle præferencer, som vi skal have in mente, når vi laver dit smørrebrød i København? Lad os endelig vide det i kommentarfeltet, når du bestiller via vores bestillingsformular online. Så finder vi den bedste løsning til dig.

Vores smørrebrøds-favoritter

Hos Frederiksberg Smørrebrød udskifter vi løbende vores menukort på restauranten i København, så det passer til årstidens tilgængelige råvarer og salater. På denne måde sikrer vi den friske smag og et æstetisk udseende, der altid står knivskarpt, når vi serverer for vores kunder.

De sæsonbestemte højtbelagte rugbrød er for de eventyrlystne kunder, der ønsker at smage sæsonens populære danske grøntsager. Disse adskiller sig med deres udtryk samt pirrende smag, som understreger friskheden af grøntsagerne. Vi giver kunderne mulighed for at udvide deres smagshorisont, når de nyder en af vores sæsonbetonede klassikere, der alle er baseret på danske råvarer fra lokale råvareproducenter. 

Hos restauranten i København kan kunderne om sommeren smage vores populære kartoffelmad med nye danske kartofler toppet med bløde løg, rodfrugtchips og urtemayo. Når vi går mod mørkere tider vil menukortet være præget af årstidens knasende rodfrugter, hvor vi blandt andet serverer vores berømte højtbelagte med ribbenssteg prydet med fintsnittet rødkål og søde appelsinskiver.

Udover de unikke årstidsbestemte stykker, holder vi især af de velkendte danske klassikere, som året rundt serveres fra restauranten i København. Klassikere, som vores version med æg og rejer krydret med dild og frisk citronmayo, hører hjemme på ethvertbord, og er særligt elsket af mange af vores kunder. Dertil er vi vilde med de sprøde fiskefrikadeller lavet på torsk- og laksefars – frisk fra de danske farvande, som ligeledes er en af vores bestsellere hos restauranten i København. en klassisk ‘højtbelagt’ er for de kvalitetsbevidste kunder, der regelmæssigt nyder den velkendte, traditionelle smag.

Smørrebrød i København til alle anledninger

Er du på udkig efter en lækker frokost til en fødselsdag, du skal fejre? Vil du gerne gøre lørdag- eller søndagsfrokosten lidt lækrere og luksuriøs? Eller vil du gerne overraske en veninde eller et familiemedlem med højtbelagt rugbrød? Vores menuer er ideelle til alle frokost-anledninger, og vi laver mad og stykker af samme gode kvalitet, uanset hvilken anledning der er tale om.

Hos Frederiksberg Smørrebrød i København tilbyder vi også catering og firmaaftaler. Så skal du afholde en større begivenhed, og orker du ikke at lave maden selv? Så står vores køkken klar til at hjælpe dig. Er du på jagt efter frokost til dit personale, og ønsker du, at der skal være moderne rugbrød på menuen? Det kan vi også klare. Kontakt os på telefon eller mail – så aftaler vi en ordning, der passer dig.

Vi står klar til at hjælpe med vores hjemmelavede anretninger, hvad end det gælder et selskab på 10, 50 eller 100, så tøv ikke med at kontakte os, og få en aftale i hus. Det kan være stressende at sørge for mad til mange mennesker, men det er det, vi elsker og er bedst til, så overlad det til os med god samvittighed og nyd dagen med dine venner, familie eller kollegaer i stedet.
Vores smørrebrød i København er ideelt til en påskefrokost, en konfirmation eller andre arrangementer, hvor kvaliteten gerne må være i top. Det kan du nemlig være sikker på, at den er, når du bestiller mad hos os.

Det unikke ved denne form for spise er også, at det egner sig godt til alle måltider på dagen. Så uanset om arrangementet er om formiddagen, middagen eller aftenen, så vil det med stor sandsynlighed falde i god jord.

Mød os på Frederiksberg i København

Du får Københavns bedste smørrebrød på Frederiksberg Allé nr. 58. Når du har afhentet din mad, kan du med fordel slentre op ad Frederiksberg Allé og nyde synet af alléens smukke, høje træer og den rolige og parisiske atmosfære – lige indtil du når den idylliske Frederiksberg have, hvor du kan nyde din mad i ro og mag. Med denne placering er du desuden tæt på Frederiksberg Allé metro, og det er dermed nemt for dig at aflægge os et visit ved brug af offentlig transport.

Du kan bestille vores Københavnske serveringer på rugbrød allerede i dag, til næste gang du skal forkæle dig selv og dine nærmeste. På vores hjemmeside kan ligeledes forudbestille til dit næste sociale arrangement, hvorefter du bekymringsfrit kan overlade planlægningen af maden til vores dygtige kokke fra restauranten i København.

Få en smagsprøve allerede i dag

Kunne du tænke dig at se, hvordan vores menu ser ud? Tag et kig på Instagram eller Facebook, hvor vi zoomer ind på vores delikate smørrebrød. Du kan også se tilblivelsen af disse på Facebook, hvor en video viser netop det. Vi er ret sikre på, at det få ethvert smagsløg til at blive vækket.

Hvis du har spørgsmål til leveringen fra vores restaurant i København, anvendelse af ingredienser og råvarer eller til bestilling af take-away, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig med glæde til sammensætningen af den perfekte menu til dit næste arrangement.

Du bedes rette dine henvendelse til vores servicemindede kundesupport telefonisk eller via mail. De sidder altid klar til at vejlede dig fra mandag – søndag i tidsrummet mellem 10.30-15.30. Hvis du ønsker at vide mere om Frederiksberg Smørrebrød samt vores hyggelige restaurant i hjertet af København, kan du læse mere om vores historie.

Vi glæder os til at lave din frokost og bringe den til et sted i København efter dit ønske!

Nytænkte klassikere i topkvalitet

Det, der kendetegner os, hos Frederiksberg Smørrebrød, må være, at vi serverer klassisk højtbelagt med et moderne twist. Alle vores ingredienser er hjemmelavet, og det gælder lige fra den håndhakkede oksetartar til den grove remoulade og fiskefrikadellerne. 

Vi laver derudover også først din mad, når det er bestilt, for at sikre den mest friske smag af luksuriøse madder, der er værnet om.

En rugbrødsmad kan nogle gange være den nemme og hurtige løsning, som ikke altid er lige spændende at spise. Det, vil vi garantere dig for, ikke er tilfældet hos os. Vi ønsker at udvide smagsoplevelserne, for den klassiske højtbelagt, med nye kombinationer og tilberedninger af råvarerne.

Vi har hver måned en ny variant, som ikke normalt er på vores menukort. Så hvis du er en trofast kunde, der har prøvet alle vores varianter på kortet, kan du med fordel holde øje med månedens variant her på hjemmesidens menukort eller på vores sociale medier, hvor vi opdaterer løbende.

Vi er både på Instagram og Facebook, hvor du kan lade dig friste af vores appetitlige madbilleder og holde dig opdateret på andre nyheder.

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød