Højtbelagt dansk smørrebrød

Hos Frederiksberg Smørrebrød tilbyder vi klassisk smørrebrød og salater med råvarer af højeste kvalitet. Se vores lækre menuer og bestil din frokost herunder.

Åbningstider for take away

Mandag – lørdag:
10:30 – 18:00

Søndag:
10:30-16:00

Adresse

Frederiksberg Allé 58,
1820 Frederiksberg C

Telefon:
22 24 48 55

Få din frokost hos Frederiksberg Smørrebrød

Midt på den brede og idylliske Frederiksberg Allé ligger Frederiksberg Smørrebrød – bare et stenkast fra Frederiksberg Allé metro på den ene side og den smukke Frederiksberg Have på den anden. Hos os kan sultne munde blive mættet med en god frokost og tørre ganer blive smurt med smagfulde drikke. Som vores navn afslører, tilbyder vi klassisk dansk smørrebrød. Vores fokus er rettet mod gode, friske råvarer af høj kvalitet, og du er derfor sikret en pragtfuld smagsoplevelse, når du bestiller din frokost hos os. Er du ikke så meget til smørrebrød, kan du stadig få din frokost hos Frederiksberg Smørrebrød. Udover smørrebrød tilbyder vi nemlig sprøde, lækre og friske salater.

Smørrebrød i alle afskygninger

Hos Frederiksberg Smørrebrød har vi frisksmurt smørrebrød og salater til enhver smag. Er du til smørrebrød med æg, håndpillede rejer eller confiteret and? Det er bare nogle af de smørrebrød, du kan bestille hos Frederiksberg Smørrebrød. Vores menukort indeholder et bredt udvalg af forskellige smørrebrød, du kan vælge imellem – og vi har ikke sparet på noget. Vores smørrebrød er højtbelagte, spækket med mange forskellige ingredienser og er fulde af smag. For vi ønsker ikke kun, at du bliver mæt. Vi ønsker også, at du kommer igen og får din frokost hos Frederiksberg Smørrebrød.

Hos os er alt lavet fra bunden. Vælger du en rødspættefilet, bliver den serveret med hjemmelavet grov remoulade. Eller er du mere til et stykke smørrebrød med fiskefrikadeller af torsk og laks, serverer vi ligeledes kun fiskefrikadeller af hjemmerørt fiskefars i den bedste kvalitet. Har du svært ved at vælge, hvilket smørrebrød du skal bestille? Så frygt ej. På vores hjemmeside har vi tilføjet billeder på vores menuer, så du kan se alle vores forskellige smørrebrød og salater, inden du bestiller hos Frederiksberg Smørrebrød.

Har du allergier eller specielle ønsker, tager vi naturligvis højde for det. Du kan nemt fortælle os om dine ønsker i kommentarfeltet, når du bestiller på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at kontakte os – så finder vi en god løsning til dig.

Ønsker du smørrebrød til en enkelt frokost, eller kunne du tænke dig at få frisksmurt smørrebrød leveret fast en eller flere dage om ugen? Begge dele er muligt, og vi laver din frokost med samme ihærdighed og finesse. Vi tilbyder også glædeligt firmaaftaler eller catering til arrangementer.

Har du brug for luksus smørrebrød eller højtbelagt smørrebrød? Så kontakt os i dag.

Afhent selv eller få dit smørrebrød leveret

Du kan enten afhente din frokost hos Promenaden på Frederiksberg Allé 58 eller få den leveret lige til døren – det er helt op til dig. Vi har åbent mandag-lørdag fra 10.30-18.00 og søndag 10.30-16.00. Ved ønske om afhentning er det dermed muligt at afhente i disse tidsrum. Hvis du derimod ønsker din frokost leveret, skal du blot afgive din ordre senest kl. 11 på den dag, du ønsker det leveret – så står vi klar med frisksmurt smørrebrød ved din dør.

Når du skal bestille dit smørrebrød, gør du det nemt og hurtigt på vores hjemmeside. Det eneste, du skal gøre, er, at klikke nede i højre hjørne – så kommer vores Take Away-bestilling frem. Du kan med fordel forudbestille nogle dage inden din smørrebrød skal leveres, hvis du har lyst til det.

Kunne du tænke dig at følge med i vores smørrebrøds-univers, og kunne du tænke dig at blive inspireret til din næste frokost? På vores Instagram-profil tilføjer vi jævnligt billeder af vores lækre smørrebrød. Vi lover dig, at du vil få svært ved ikke at lade dig friste!

Et klassisk udvalg

Vores venner fra Dine Tilbud, har været forbi til frokost på Frederiksberg. På deres medie, kan man hurtigt danne sig et overblik over gode tilbud og test af produkter. De nævner på deres side at Frederiksberg Smørrebrød er et af de bedste steder at spise smørrebrød på Frederiksberg samt som bedste catering København.

Læs også disse medier, vi bliver nævnt i her

Bestil smørrebrød