Luksus smørrebrød - Det bedste højtbelagte i København

Vores smørrebrød er lavet med øje for kvalitet og luksus. Derfor kan du også være sikker på, at vores entusiater og specialister i køkkenet har gjort sig umage, når du sætter tænderne i et lækkert stykke luksus smørrebrød fra Frederiksberg Smørrebrød. Vi har noget for enhver smag, og derfor finder du garanteret også et stykke, der kan pirre dine smagsløg på den helt rigtige måde.

Forkæl dig selv med luksus smørrebrød

Siden 1880’erne, hvor smørrebrødet blev introduceret til danskerne, har det været en klar og absolut favorit, som de fleste danskere næppe ville leve foruden. Selvom smørrebrød i sig selv er simpelt – et stykke brød med forskelligt pålæg og tilbehør på toppen – så er det alligevel en genganger hos mange danskere, der dagligt nyder et stykke luksus smørrebrød.

Et væld af muligheder

Med fokus på den gode madoplevelse, de gode smage og høj kvalitet i de råvarer, som vi anvender, når vi laver luksus smørrebrød, kan du være sikker på at få en sand smagsoplevelse, hver gang du bestiller frokost eller catering fra Frederiksberg smørrebrød. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du får netop den oplevelse, du forventer og håber på – og lidt mere til.

Vores store menukort er spækket med muligheder for en god mundfuld dansk kvalitet og tradition. Hvad end du er til et stykke luksus smørrebrød med kød, ét med fisk, eller måske en vegetarisk version, så kan du være sikker på at finde netop dette blandt vores udvalg. For hver sæson vil vi også have særlige stykker, der repræsenterer og omfavner årstiden og dens gode råvarer.

Besøg os på Frederiksberg

Skal du nyde et lækkert måltid med en ven eller en anden, du har kær, så kom endelig et smut forbi os, så vil vi servere vores favoritter for dig og dit selskab. Du kan tage dit luksus smørrebrød med dig på slentretur igennem Frederiksberg Have, eller du kan tage det med som take away og spise det i hjemlige omgivelser.

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød