Få det traditionelle danske smørrebrød på Frederiksberg

De er rige på smag, lavet på kærlighed og et sultent eller nysgerrigt madhjerte vil sjældent kunne modstå dem. Hver dag jonglerer vores specialister og – entusiaster rundt i vores køkken for at lave de bedste, danske smørrebrød til københavnere, turister eller smørrebrødsinteresserede fra rundt om i landet, som lægger vejen forbi os på Frederiksberg Allé 58. Vi tilbyder et bredt udvalg til enhver smag, og vores mission er at mætte munde med velsmagende og frisklavede stykker, som giver en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Dansk smørrebrød – en nationalspise, der holder ved


Smørrebrød har siden 1880’erne været en favorit blandt danskerne, og siden den spæde start er smørrebrødsforretninger blomstret op i stor stil. Brød med pålæg er den overordnede betegnelse, men der er meget mere i det end det. Det er nok også det, der får danskerne til gang på gang at sætte tænderne i nationalspisen. Det danske smørrebrød kommer i mange forskellige varianter – nogle med kød, nogle i vegetarisk form, nogle hjemmelavet fra bunden og nogle meget højtbelagte.

Vi lægger vægt på den gode smagsoplevelse

Kigger man rundt i det danske land, bliver den danske spise lavet på mange forskellige måder og med mange forskellige ingredienser. Vores hovedfokus er på udelukkende at anvende sæsonens bedste råvarer og de mest friske af slagsen, der ikke går på kompromis med kvalitet og smag. Derfor hjemmerører vi vores remoulade, fiskefars og tatar og kæler for at opnå raffinerede madder med en uovertruffen smag.

Samtidig bygger vi kun vores stykker på hjemmelavet rugbrød, som bidrager til at sikre friskhed fra bunden og gør det ekstra lækkert at sætte tænderne i vores danske smørrebrød. Med nidkær hånd topper vi dem med krydderurter, der rummer en kraftfuld smag og sætter prikken over i’et. Vil du se, hvad dette udmønter sig i, så tjek vores menukort og vælg dit favoritstykke.

Dansk smørrebrød findes på spisebordet til alle anledninger

Danskerne ynder at spise smørrebrød til både frokost, aftensmad og natmad. Vi spiser dem sågar til højtider, helligdage og til særlige begivenheder, hvor vi skal forkæle vores gæster lidt ekstra. Og madglæden ved spisen stopper ikke her. Den har ligeledes vundet indpas uden for den danske landegrænse og kan findes på adskillige menukort i udlandet. Når turister besøger Danmark, slår mange da også vejen forbi en smørrebrødsforretning og lader sig friste af de højtbelagte, danske stykker.

Besøg os på Frederiksberg

Har vi vækket dine smagsløg, eller er du bare nysgerrig på at få en bid? Så læg vejen forbi os på Frederiksberg og smag selv. Vi holder til på den skønne Frederiksberg Allé, som giver dig en oplagt mulighed for at slentre ned langs alléen, nu du alligevel er der. Når du har afhentet din mad, kan du desuden med fordel sætte dig i den naturskønne og idylliske Frederiksberg have, hvis vejret inviterer til at sidde ude. 

Har du lyst til at følge med i vores univers, kan du gøre det via vores Instagram eller Facebook-profiler og lade dig friste.

Find os også på takeawaykoebenhavn og nyheder københavn eller her

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød