Restaurant på Frederiksberg - Traditionelt, dansk smørrebrød

På Frederiksberg Allé kan du finde en restaurant, der serverer det bedste smørrebrød på Frederiksberg og i København.

Åbningstider for take away

Mandag – lørdag:
10:30 – 18:00

Søndag:
10:30-16:00

Adresse

Frederiksberg Allé 58,
1820 Frederiksberg C

Telefon:
22 24 48 55

Restaurant Frederiksberg Smørrebrød sælger traditionel dansk take away

Vores restaurant Frederiksberg Smørrebrød tilbyder fantastisk og velsmagende smørrebrød til at tage med, eller få leveret til din dør eller dit kontor.

Restauranten er åben for take away alle ugens dage, og vi har et stor udvalg af smørrebrød, så der er noget til enhver smag.
Vi har en masse velsmagende varianter med alt fra rødspættefilet med hjemmelavet remoulade til nyklassikeren avocadomaden.

Vi ligger centralt placeret på Frederiksberg, hvor vores take away kan afhentes i vores søster-restaurant ‘Promenaden’ eller bestilles med levering.

Vi glæder os til at servere Frederiksbergs bedste smørrebrød for dig.

Vores Restaurant Frederiksberg

Frederiksberg Smørrebrød er den nye smørrebrøds  restaurant for smørrebrøds-entusiaster såvel som frokostsultne danskere. Den traditionelle danske spise kan bestilles som take away fra Frederiksberg Allé eller leveres til din dør eller dit arrangement. Vi tilbyder et udvalg på mere end 10 klassiske smørrebrød, så der altid er lidt af hvert at vælge imellem, så selv de mest kræsne tunger, kan spise sig mætte.

Vores take away restaurant ligger på Frederiksberg Alle 58, og vi holder åbent for take away hver dag i vores restaurant Frederiksberg.

Midt på Frederiksberg

Midt på promenaden på Frederiksberg Allé, omgivet af smukke og hyggelige gåruter, ligger vores restaurant Frederiksberg, der tilbyder dig et måltid, som du kan nyde i en pause på din gåtur eller tage med på picnic i Frederiksberg have. Vi har selvfølgelig et udvalg af drikkevarer, som falder i alles smag, så du kun behøver at tage tæppet med hjemmefra, hvis du vil slå dig ned på græsset på en smuk solskinsdag. Lige så nemt er det at afhente smørrebrød til (hjemme)kontoret i restauranten, hos Promenaden, hvis ikke du ønsker det leveret direkte til din hjemmeadresse.

Til enhver lejlighed

Vores restaurant Frederiksberg har åbent for take away alle ugens dage og vi vil gerne sørge for et friskt måltid af høj kvalitet, hvad end det drejer sig om smørrebrød på kontoret eller en pause på en bænk efter en shoppingtur på Frederiksberg lørdag eftermiddag. 

Har du brug for et udvalg af smørrebrød i en lidt større skala, vil vi også rigtig gerne komme dine ønsker i møde. Du kan læse mere her på vores hjemmeside om blandt andet frokostordninger for firmaer, catering til selskaber af forskellige størrelser eller andre forespørgsler, du måtte have.

Altid frisk

Vores restaurant Frederiksberg laver altid smørrebrøddet på bestilling og du vil derfor altid kunne forvente smørrebrød, der er helt frisk fra hånden. Vores råvarer er selvfølgelig også altid friske og i restauranten laver vi alt fra bunden; lige fra rugbrød til fiskefrikadeller. På den måde kan vi love den bedste kvalitet og garantere at smagen af alle vores råvarer er i top. Det er også med dette høje niveau, at vi ønsker at være Frederiksbergs og Københavns bedste smørrebrødsrestaurant.

Har du spørgsmål til allergener eller andet, står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål og yde god service.

Restaurant Frederiksberg on the go

Frederiksberg Smørrebrød vil gerne lave højtbelagt smørrebrød med råvarer af god kvalitet til flere kunder uden at gå ned på service eller form. Derfor tilbyder vi kun vores klassiske, men nytænkende og moderne smørrebrød som takeaway fra vores restaurant, så du får en velsmagende oplevelse på niveau med en restaurantoplevelse, men præcis dér hvor du ønsker det. Vores smørrebrød er helt frisk, når det pakkes i beholdere, der vedligeholder friskheden og smagen, så dit måltid nemt kan holde sig lækker til du når din destination.

Har du brug for luksus smørrebrød eller højtbelagt smørrebrød? Så kontakt os i dag.

Mød os

Vores restaurant ligger centralt på Frederiksberg og er også nemt tilgængelig fra resten af København med eksempelvis metrostationen Frederiksberg Allé tæt på. Vi glæder os til at byde alle slags gæster velkomne og byde på byens bedste smørrebrød, der kan indtages i alle omgivelser – både lokalt på Frederiksberg, på en solbeskinnet bænk udenfor restauranten såvel som sammen med kolleger. Vi har både de klassiske smørrebrød, som kan ses på vores menu, men du kan også lade dig friste af Dagens Ret eller en af vores salater.
Derudover byder vi også på et udvalg af drikkevarer, så du ikke behøver at forberede noget hjemmefra, hvis vejret skulle invitere dig på tur til Frederiksberg.

Følg med på Instagram og på Facebook hvor vi lægger nyheder op løbende og fremkalder mundvand hos vores følgere med billeder fra vores restaurant.

Læs desuden om vores samarbejdspartner Mooly.dk, de har af flere omgange besøgt Frederiksberg smørrebrød og givet flotte anmeldelser. 

Et klassisk udvalg

Vores venner, fra Byens Guide, har lavet et overblik over de forskellige byer. Her kan man danne sig et overblik over hvilke håndværkere, restauranter og mere til som man kan vælge i de forskellige byer. En af de ting som vi har gjort brug af i noget tid af efterhånden er Produkt Eksperten. Det er et medie, som hjælper dig med at finde de bedste produkter. Står du fx og skal have købt en god køkkenkniv, så kan du læse Produkt Eksperten anmeldelse af de bedste køkkenknive.

Restaurant Frederiksberg hvorend du er

Du kan opleve vores restaurant Frederiksberg lige præcis, hvor du ønsker det. Du kan nemlig tage vores smørrebrød med hen præcis, hvor du ønsker det, og kan derfor også få en restaurantoplevelse, hvorend du er. Oplev og nyd vores klassiske, friske og lækre højtbelagte smørrebrød hjemme i stuen, på arbejdspladsen eller i parken.

Hos os kæler vi for smagen, og vi bruger kun råvarer af højeste kvalitet – det mener vi, kan smages! Så kom endelig forbi og bestil dit smørrebrød eller bestil på forhånd til levering eller afhentning. Hvem ved, måske vi bliver dit nye yndlingsspot på Frederiksberg?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores mad, vores catering eller noget helt tredje, så kan vi kontaktes på telefon +45 31 54 05 20 eller på mail mail@frederiksbergsmoerrebroed.dk. Du kan også bestille din mad fra vores restaurant Frederiksberg allerede nu.

Bestil smørrebrød