Højtbelagt smørrebrød - Moderniseret men klassisk

Hvis du er på udkig efter det bedste højtbelagte smørrebrød i København, så vil du bestemt ikke blive skuffet, når du får serveret vores klassiske, men moderniserede specialiteter. Vi har både velkendte varianter med roastbeef eller kartoffel, men tilbyder også eksklusive madder med eksemelvis rørt oksetartar eller confiteret and. 

En nationalspise, man ikke kan blive træt af

Højtbelagt smørrebrød har siden 1880’erne være en af danskernes store favoritter, og med en eksperimenterende udvikling, tror vi på, at det aldrig vil gå af mode med en rugbrødsmad med fantastiske råvarer i utallige variationer. Det gode er også, at det er en spise, der tilgodeser både kød- og fiskeelskere, men også vegetarer. 

Rugbrødsmadder med kartoffel eller avocado smager mindst lige så godt, som et højtbelagt smørrebrød med roastbeef eller røget laks. Man kan derfor som vegetar sagtens blive blæst omkuld af fantastiske smagsoplevelser og umami. Hvis man er mere til en salat, den pågældende dag, serverer vi også lækre salater i forskellige udgaver. 

Råvarer i høj kvalitet

Rugbrøddet, som danner fundamentet for et godt stykke højtbelagt smørrebrød, skal også være i god kvalitet, og vi bager derfor vores eget rugbrød. Et friskbagt rugbrød kan gøre hele forskellen, for smagsoplevelsen og konsistensen af maden. Et tørt stykke rugbrød fra køleskabet er bare ikke lige så spændende, som et, der er nybagt. 

Vores råvarer, der kommer ovenpå brødet, er ligeledes i højeste kvalitet og er sæsonbestemt for at nå den mest optimale oplevelse med et højtbelagt smørrebrød. Vores friskefars, tartar og remoulade er også hjemmerørt, hvilket i særdeleshed kan smages sammenlignet med det man køber i supermarkedet.

En spise til alle anledninger

Højtbelagt smørrebrød kan fungere i uendelige sammenhænge. Det kan både være en festlig spise, når der er noget, der skal fejres, men det kan også sagtens være perfekt til en opgradering af den lidt kedelige madpakke til frokost. Hvis du besøger vores restaurant på Frederiksberg Allé, får du en hyggelig oplevelse med en god atmosfære, der kan danne rammerne, for en hyggelig stund, med dine nære eller nye bekendtskaber. 

Vi tilbyder også take away, hvor du kan bestille dit favorit højtbelagt smørrebrød og nyde det derhjemme eller tage dem med i Frederiksberg Have og nyde dem i naturskønne og idylliske omgivelser, hvis vejret tillader at spise udenfor

Du kan følge med på vores Instagram eller Facebook, hvor vi poster appetitvækkende billeder af højtbelagt smørrebrød, der får mundvandet til at drive. 
 

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød