Take away smørrebrød i Valby

Trænger du til smørrebrød, som både er nytænkende, samtidig med at det skal være traditionelt og klassisk. Hos Frederiksberg smørrebrød servere og leverer vi delikate retter, som kan fås som take away – frisklavet, og som kan nydes i de mange grønne områder, der findes i Valby eller hjemme i egne rammer.

Smørrebrød et stenkast fra Valby

Vi er placeret på Frederiksberg allé, så hvis du befinder dig i nærheden af Valby, er det nemt for dig at benytte dig af vores take away, hvor du enten kan afhente eller få det leveret lige til døren – og det samme gælder for Amager, Hellerup. Nørrebro og andre steder i København. Der er mulighed for at bestille vores smørrebrød alle ugens dage, og vores åbningstider passer lige til enten en lækker frokost eller aftensmad.

Vi tilbereder dit smørrebrød friskt fra bunden. Vores rugbrød er nemlig vores helt eget hjemmebag. Så hvis du har behov for et frisk pust til den danske madtradition, kan det være berigende for dig at forsøge med vores take away smørrebrød i Valby. Hos os er blandingen mellem klassikeren og nytænkning et nyt indspark til den danske gastronomi, som vi er meget stolte af.

Yderligere laver vi al vores smørrebrød per bestilling. Det vil sige, at du er sikret ikke at skulle sætte tænderne i et stykke rugbrød, som har stået i en montre i flere timer. Du får en frisk kombination af både salt, sødt og knas direkte til ganen med som take away. Lyder det ikke bare herligt? 

Få frisk og hjemmelavet smørrebrød i Valby

Skal du have take away i dag? Vær sikker på at få lige den smagssammensætning som din mund er sulten efter ved at se på vores delikate udvalg. Du kan tage et kig på vores menukort. Hvad end du er til delikate smage fra havet, eller skal have en smagfuld roastbeef eller vores overdådige æggemad, er det til at finde her.

Her er både æstetik og smagsløg på vagt, og du kan roligt hive din take away med på tur, uanset hvor du skal hen. Vores bæreposer og stabile indpakning sørger for, at dit frisklavede smørrebrød er klar til enhver tur rundt i Valby eller København.

Er du frisk på at prøve noget nyt til dine smagsløg, kan du prøve vores “månedens smørrebrød”, som ændrer sig hver måned. Alt efter hvilken sæson vi har med at gøre, er der altså mulighed for at behage ethvert smagsindtryk.

Mangler du take away smørrebrød i Valby?

Vores ambition er at servere frisk og det bedste smørrebrød i Valby og Københavnsområdet. Det er en ambition, som vi ikke tager let på, og vi sørger konstant for at bruge sæsonens lækreste råvarer. Så hvis du mangler take away smørrebrød til privat- eller firmaarrangementer, har du også mulighed for at kontakte os angående dette.

Så hvis du er frisk på take away smørrebrød i nærheden af Valby, kan du bestille på vores hjemmeside. Eller du kan tage et kig på vores Instagram eller Facebook og finde inspiration til dit næste måltid – her er du helt sikker på at blive lækkersulten.

Vi samarbejder med massere af medier og samarbejdspartnere som fx. Brammers.dk

Et klassisk udvalg

Bestil smørrebrød